Florin Opritescu, ‘El Serbio’ din ‘Mar de plástico’

Florin Opritescu, ‘El Serbio’ din ‘Mar de plástico’

Trimite și altora


Căsătorit cu o braziliancă, au împreună doi copii, actorul Florin Oprițescu trăiește în Barcelona, Spania din 2000

florin opritescu
Florin Opritescu / sursă foto: diezminutos.es

Florin Opritescu, născut la Timișoara, România, 21 de septiembre 1979, actorul este cunoscut pentru roluri în filme spaniole, în special, pentru rolul Vlad Draghici din seria foarte populară în partea de limbă spaniolă a lumii, Mar de Plastico produsă și difuzată de Antena3 Spania și Netflix.

Prieten al prietenilor săi, Florin își continuă cariera cinematografică.

florin opritescu
Florin Opritescu, Ani Dumitru / Barcelona

La 21 de ani Florin a emigrat în Spania unde a lucrat cinci ani ca bucătar în restaurantul Eterna Barcelona unde a cunoscut-o pe actuala sa soție, Rosi. Au doi copii, Luca Florin și Luana Marie.

sursa foto: fb

Au ținut un restaurant specializat pe bucătărie românească, braziliană și catalană pe care l-au închis după un an.

florin opritescu lucy lenox

A lucrat apoi în construcții o lungă perioadă până când a hotărât că e momentul, la 30 de ani, să își urmeze visul, să se dedice total cinematografiei.

florin opritescu in

După câteva roluri de figurație a întâlnit-o pe regizoarea irlandeză Lucy Lenox care a văzut în el un potențial brut și nu a ezitat să îl sprijine pentru a începe o carieră artistică la nivel profesional. Florin a intrat în Frank Stein Studio condus de Lenox unde a lucrat cu mari nume din cinematografie europeană și de peste ocean, Nancy Bishop, Mel Churcher, Paul Weber, David Victori, Steve Daly, Enric Folch.

florin opritescu reclama

Lucrează cu mari actori, continuă să învețe, a descoperit deja tainele celei de a șaptea arte și gustul succesului, își urmează destinul pe o traiectorie definită deja spre inimile admiratorilor sai.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /Trimite și altora