Noaptea OSCAR 2018 duminică spre luni de la ora 02 (ora Europei Centrale)

Noaptea OSCAR 2018 duminică spre luni de la ora 02 (ora Europei Centrale)

Trimite și altora


  • De la 02,00 dimineața de duminică spre luni – ora spaniolă, 01,00 dimineața – ora României, Oscarul își așteaptă câștigătorul de anul acesta

Duminică, 4 martie, planeta cine va privi către Hollywood în așteptarea deciziei juriului râvnitei statuete. Ce peliculă va fi câștigătoarea Oscar 2018? Ceremonia va avea loc la Dolby Theatre de Hollywood, din Los Ángeles iar pleiada de stele ale marelui și micului ecran care va defila pe covorul roșu va fi, ca în fiecare an, infinită.

Gala Oscar 2018 începe la orele 17,00 ora locală din Los Angeles, 02,00 noaptea de duminică spre luni, ora europei centrale, 01,00 ora româniei. Va fi momentul din care se vor cunoaște câștigătorii la fiecare dintre cele 24 de categorii. Gazda evenimentului va fi Jimmi Kimmel care repetă după ediția de anul trecut. Un număr mare de momente muzicale și „performances” vor pigmenta spectacolul.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Ceremonia Oscar 2018 este produsă de Michael De Luca și Jennifer Todd iar retransmisia tv în statele unite este asigurată de ABC.

Gala premiilor Oscar 2018, care va avea loc pe 4 martie, la Los Angeles, va putea fi urmărită în direct şi pe micile ecrane din România în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie). Este cel de-al patrulea an consecutiv în care Digi24 şi Digi Film vor transmite, în direct şi în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film.
Cea de-a 90-a ediţie a galei premiilor Oscar va putea fi vizionată şi fără traducere în limba română la Digi24 şi Digi Film, scrie News.ro. Sosirea vedetelor pe covorul roşu din faţa renumitului Dolby Theatre din Hollywood, interviurile, ţinutele şi gala Oscar prezentată de Jimmy Kimmel vor fi transmise în noaptea de duminică spre luni (4 spre 5 martie), la Digi24 şi Digi Film, de la ora 01:30 şi până în jurul orei 07:00.

Digi Film şi Digi24 vor difuza şi versiunea editată a premiilor Oscar în reluare, luni, 5 martie, de la ora 21.50 pe Digi Film şi de la 23.30 pe Digi24 HD. Oana Zamfir şi invitaţii ei vor comenta predicţiile, momentele de vârf ale anului cinematografic şi cele mai importante secvenţe ale serii, începând cu ora 01:30. Postul de televiziune va difuza, în jurnalele de ştiri, o serie de materiale dedicate ediţiei din acest an a premiilor Oscar.

În Spania se poate urmări pe Moviestar+ .

Preferata noastră pentru Oscar 2018 este „Shape of Water“, pentru a cărui regie Guillermo del Toro a fost premiat cu Leul de Aur la Festivalul de la Veneţia şi cu un Glob de Aur, conduce în topul nominalizărilor la cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar. Lung-metrajul fantasy, despre un experiment secret din America anilor ’60, este nominalizat inclusiv la cele mai importante categorii – Cel mai bun film, Cel mai bun regizor şi Cea mai bună actriţă (Sally Hawkins).

...

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.


Trimite și altora