Oana Ursache este noul Secretar de Stat la conducerea DPRP


Oana Ursache preia mandatul de Secretar de Stat la conducerea Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Oana Ursache este doctor în filologie și lector de limba română la Universitatea din Granada. A mai fost lector la Universitatea din Alicante și titulară a cursului de Literatură comparată la Facultatea de Litere a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava. Este licențiată în limba și literatura română, spaniolă și engleză și are un master în Comunicare și relații publice.

Stabilită în Spania de 12 ani, Oana Ursache reprezintă diaspora, sprijinită de PLUS, partidul condus de fostul premier Cioloș, actual euro-parlamentar, lider al NewEurope la Bruxelles.

“Eu cunosc două Românii: România din țară și România din afara granițelor României. Sunt două țări în care locuiesc aceiași oameni. Preiau acest mandat cu bucuria de a fi în slujba acestor români care sunt stabiliți pe întreaga planetă. Cu responsabilitatea miilor de povești pe care le-am ascultat și pe care le voi întâlni de acum înainte și cărora voi încerca, cu toată energia și disponibilitatea mea, să le găsesc soluții și rezoluții. Intru în această echipă administrativă cu mândria de a reprezenta românii oriunde aș merge, așa cum am făcut și până acum. Cu smerenie, dar și sete de schimbare, de acțiune, de rezultate. Sunt vocea României din afara României.”, a declarat Oana Ursache la preluarea funcției de Secretar de Stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, se precizează în comunicatul de presă emis de DPRP.

Un răspuns la „Oana Ursache este noul Secretar de Stat la conducerea DPRP”

  1. In sfarsit aflam ca intr-o functie de demnitate publica se numeste omul potrivit. Stiu ce spun pentru ca o cunosc foarte bine pe Oana Ursache . Stiu ca se va lupta cu toti si cu toate pentru binele romanilor din lumea larga si mai stiu ca va razbi !

Comentariile sunt închise.