Școala ‘Ion Basgan’ din Focsani “promovează excelența”

Școala ‘Ion Basgan’ din Focsani “promovează excelența”

Trimite și altora


Școala Gimnazială „Ion Basgan” din Focșani se promovează prin excelență. Săptămâna aceasta, la Școala Ion Basgan se va derula programul „Școala altfel”, ocazie cu care conducerea unității de învățământ și-a propus să promoveze activitățile derulate cu elevii.

Profesoara Alina Dima, directoarea Școlii Ion Basgan, ne-a declarat că mâine, începând cu ora 18.00, va avea loc, la Teatrul Municipal Mr. Gh. Pastia, spectacolul „Promovăm excelența”. Cu o jumătate de ora înainte de spectacol, participanții sunt invitați la o expoziție cu obiecte create de elevi, ce va avea loc în foaierul teatrului.

digi dolce focus 2017

„Vom derula programul *Săptămâna altfel* și pe parcursul acestei săptămâni vom organiza diverse activități. Ne-am gândit, pentru marți, la un spectacol de promovare a școlii, vom prezenta ce îi învățăm pe copii, în colaborare cu profesorii. Spectacolul de la teatru va începe la ora 18.00. Pe invitații scrie 17.30 deoarece la această oră invitații vor putea vedea o expoziție cu lucrări ale elevilor, cu picturi sau obiecte făcute de ei. Jumătate de oră va dura expoziția în foaierul Teatrului Municipal. Între orele 18.00-20.00 va avea loc spectacolul *Promovăm excelența*. Noi considerăm că suntem foarte buni în toate și vrem să se știe că Școala Ion Basgan este excelentă. O dovedim cu rezultatele elevilor la disciplinele de bază, limba română, matematica, istorie, engleză, franceză”, a declarat directoarea Școlii Ion Basgan.

Potrivit acestea, pe scena vor evolua soliști, interpreți, recitatori, mici actori, cu toții elevi ai unității de învățământ. „Promovăm activitățile extrașcolare derulate, cu care noi ne mândrim. Ceea ce facem noi este ca o ofertă, le explicăm părinților de ce să aleagă această școală. Noi facem lucruri frumoase, care să-i conducă pe copii spre excelență”, a adăugat Alina Dima.
Elevii și părinții lor sunt foarte mulțumiți de aceste extra activități. Părinții spun că este printre puținele activități care îi mai scoate pe copii din dependența de calculator și televizor.


Trimite și altora