Tabita Tour este si anul acesta transportatorul oficial al lui Moș Crăciun

Tabita Tour este si anul acesta transportatorul oficial al lui Moș Crăciun

Trimite și altora


Ca în fiecare an strângem din nou în preajma sărbătorilor legăturile cu țara, trimitem cadouri care să bucure sufletul alor noștri din țară și primim bucățica gustului de sărbătoare ori la borcan ori sub formă de slănină groasă afumată din porcul familiei. Este din nou momentul refacerii legăturii cu tradiția care trece obligatoriu prin filtrul gustului bucatelor românești iar la asta contribuie și Tabita Tour, transportatorul nostru, cel care ne apropie borcanul cu jumări de la mama la trei zile distanță oriunde în Europa.

Anul acesta Moș Crăciun nu întârzie, Tabita Tour are grijă de asta

Ca în fiecare an, Moș Crăciun are de trimis pachete în lumea întreagă iar copiilor cuminți din Spania le aduce cadouri din  Romania. Având foarte multe, s-a înțeles cu Tabita Tour, pentru ca toate pachetele noastre să ajungă în timp util la destinație. Tabita Tour – transport de colete internațional, împreună cu spriridușii vor duce miile de cadouri la destinația sărbătorilor pentru a împrăștia bucurie și zâmbete pe chipurile românilor de pretutindeni.

De ce i-a ales Moș Crăciun pe ei? Este simplu: pot urmări online în orice moment unde sunt pachetele, prețurile sunt accesibile (nu dai mai mult pe transport decât pe cadouri) logistica este bine pusă la punct iar pe situl lor găsești cam toate informațiile de care ai nevoie. Un alt avantaj este rețeaua de sedii în principalele orașe din țară.

Petrica Sighiartau, CEO Tabita Tour, iubește România dar iubește și Spania, iubește românii dar iubește și spaniolii, trăind printre ei. El coordoneaza activitatea privind transportul de persoane și colete pe relatia Romania-Spania sau invers.

“Punem accent pe calitatea relației cu clienții noștri, resursele umane sunt principala resursă strategica a companiei noastre. Pentru sărbători ne pregatim în mod special, suplimentăm numărul de angajați pentru ca totul să curgă fără sincope. Îi mulțumim lui Moș Crăciun că și anul acesta ne-a ales ca parteneri ai lui și îi promitem atat lui cât și clienților noștri că vor primi cadourile în timp util”.

Tabita Tour ureaza Sărbători Fericite, sănătate, împliniri profesionale și personale tuturor românilor din Spania si le multumeste pentru increderea acordata!

 


Trimite și altora