Tarjeta Mastercard fara cont in banca

Tarjeta Mastercard fara cont in banca

Trimite și altora


Ai întârziat cu plata facturii, ești fără telefon, internet, sau ți-au tăiat curentul, a apărut o nevoie neprevăzută și nu ai un cont în bancă cu un card asociat. Acestea și încă o mulțime de alte neprevăzute pot apărea în viața reală din care te poate scoate un card (tarjeta) de debit Mastercard.

Banii numerar din buzunar sunt o ispită de nerefuzat pentru oricare dintre noi iar economiile se păstrează greu. Sunt cazuri când nu avem un cont în bancă pentru că nu putem, sau avem unul dar este blocat din diferite motive (i se poate întâmpla oricui) iar cardul asociat este blocat deasemenea. Mai mult, mulți dintre noi nu își doresc un cont în bancă din pricina comisioanelor constante aplicate de bănci dar au totuși nevoie să facă plăți urgente. Un card de debit poate fi și un instrument pentru economisire, sunt bani pe care știi că îi ai păstrați.


Toti românii din diaspora au în casa TV românesc. Tu?
dolce telekomStai informat, tine legatura cu evenimentele din tara, vorbeste romaneste / Tv satelit oriunde in Europa /


Un card de debit poate fi un instrument bun pentru controlul cheltuielilor obișnuite în condițiile în care ai disponibili numai banii pe care i-ai încărcat, pentru banii de buzunar ai copilului de exemplu, sau banii de coșniță pentru luna în curs. O mie de motive să te intereseze să ai în portofel un card Mastercard de debit.

Cardul Mastercard Spark a fost gândit pentru acele persoane care își doresc siguranță la cumpărăturile online, care au dificultăți să își deschidă un cont bancar, care vor să folosească în comun cu prietenii sau familia sume de bani sau pur și simplu ca instrument de plată în vacanță. Poate fi blocată în caz de pierdere cu un simplu SMS.

Am descoperit tarjeta Spark Mastercard dintr-o nevoie și s-a dovedit utilă în situații neașteptate, în special pentru cumpărăturile de zi cu zi dar nu numai atât, am plătit chiar și recuperarea mașinii de la grua din Barcelona cu ea. Am văzut că se pot lua până la patru, probabil că sunt cazuri în care ai nevoie de atâtea.

Vedeți ce tipuri de Spark există, cât costă și cum se pot reîncărca. Ce e important de știut este că au un comision de 5% la încărcare și 1% la retragerea de numerar din cajero, sume care nu sunt mici dar comparându-le cu costurile lunare ale menținerii unui cont bancar cu un card asociat la o bancă comercială nu mai sunt așa de mari.

tarjetatarjeta sparkmastercardmastercard spark

“Las tarjetas prepago son una excelente solución de pago en términos de transparencia, eficiencia y control –es el medio de pago que permite conocer de manera instantánea cuándo se realiza un pago, a quién y por qué importe−. Además, de la aceptación global que la marca MasterCard aporta al consumidor” spune Ovidio Egido, director general al MasterCard pentru España.

Aici mai multe informații din pagina oficială a Spark. Distribuită să de PUNCT Barcelona, C. Provenca 25

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook.


Trimite și altora