MWC 2017 Barcelona – KeyOne, cel mai sigur Android de pe piata

MWC 2017 Barcelona – KeyOne, cel mai sigur Android de pe piata

Trimite și altora


  • TCL prezintă BlackBerry KeyOne, cel mai sigur Android de pe piață

TCL lansează la ediția de acest an a Mobile World Congress, deschis astăzi la Barcelona, BlackBerry KeyOne, primul dispozitiv care utilizează brandul BlackBerry de la semnarea acordului cu deținătorul mărcii în Decembrie anul trecut.

La lansarea de sâmbătă după-amiază șeful TCL a afirmat ambiția companiei de a așeza terminalul în zona „celor mai noi aspirante la segmentul premium din piața smatphone”.

KeyOne are o tastatură fizică și caracteristici tehnice specifice în mod tradițional asociate cu marca BlackBerry.

digi dolce focus 2017

Va putea fi cumpărat începând din luna Aprileie a acestui an la prețul de 599€ în câteva piețe selecționate ale globului. TCL vizează cu acest terminal segmentul business și alte „necesități individuale”. Mizează pe tehnici de securitate avansată și beneficiază de referințe deosebit de favorabile, privit fiind ca „cel mai sigur Android smartphone disponibil” încă de la lansare.

Telefonul se adresează segmentului business sau în general oricărui utilizator preocupat de securitatea comunicațiilor personale, continuând linia tradițională dedicată siguranței în utilizare pe care BlackBerry a urmat-o pe parcursul anilor. A fost conceput integral de compania canadiană și produs de TLC care îl va comercializa. Cu nume provizoriu Mercury a fost prezentat parțial la CES în ianuarie însă lansarea oficială s-a produs la Barcelona în cadrul Mobile World Congress care se desfășoară săptămâna aceasta.

 

 


Trimite și altora