Auto Retro Barcelona

Auto Retro Barcelona

Trimite și altora


Auto Retro revine la Barcelona în acest an, de ieri 24 noiembrie și până duminică 27 noiembrie 2016, cu o colecție imensă de automobile vintage, motociclete, bărci și avioane de la mai mult de 600 de mărci și expozanți. Organizat de către Promobil Group, prețurile biletelor la Auto Retro pornesc de la 15 euro. Vizitatorii vor putea lua parte la diferitele activități oferite și să urmărească evenimentele pe care le organizează în cadrul târgului mulți dintre expozanți.

Vă pot lua ochii un clasic Harley Davidson sau Aston Martin-ul DB5 al lui James Bond, ceva dintre cele peste 2.000 de exponate sigur vă va impresiona. Publicul este, de asemnea, invitat să cumpere sau să vândă mașini, accesorii sau piese la zona Car&Bike Corral.

The Montjuic Legend nu vor lipsi nici anul acesta și vor grupa mai mult de 200 de mașini vintage pe care le vor scoate la plimbare spre deliciul tuturor. Alte activități includ prezentări și tributuri trecutului, prezentului și viitorului pasionantei lumi a motorului.

Locatia evenimentului aici

Pagina organizatorului aici


Trimite și altora