Barcelona are un Pom de Crăciun de Swarovski

Barcelona are un Pom de Crăciun de Swarovski

Trimite și altora

Pentru prima dată, Barcelona are un brad de crăciun Swarovski.

Compania Swarovski a instalat în Barcelona, pentru prima data, un brad de Căciun decorat cu caracteristicile sale cristale strălucitoare. Este situat in Portal de l’Àngel şi este echivalentul bradului din Rockefeller Center în New York.

Aprinderea luminilor în celebrul brad de crăciun in oraşul american marcheaza începutul sărbătorilor de Crăciun. În felul ăsta se încearca transformarea evenimentului într-o tradiţie. Bradul are 20 de metri înălţime şi va fi decorat cu mai mult de 1000 de podoabe în formă de steluţe sau alte produse ale companiei producătoare de bijuterii. Mii de beculeţe LED de consum minim ilumineaza fantasticul pom de Crăciun care va fi iluminat până pe 6 ianuarie.

Ceremonia de inaugurare a avut loc pe 3 decembrie cu Chabeli Iglesias în rolul de „naşă”. Corul Giovinetto, unul dintre finaliştii programului de televiziune „Oh Happy Day” de la TV3, au ornat evenimentul interpretând a capela cântece tradiţionale.

...

Mai mult, evenimentul coincide cu începerea „The Barcelona Shopping Night”, iniţiativă la care participa comercianţi din Paseo de Gracia cu activităţi variate şi oferte reunite toate sub un concept comun. Anul acesta, un tribut figurii lui Shakespeare si operei sale.


Trimite și altora